Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Παρθένος & Απιστία

Οι Παρθένοι -όπως το υποδηλώνει και το όνομα του ζωδίου, έχουν σχετικά περιορισμένες σεξουαλικές ροπές. Δεν είναι συνήθως ερωτύλοι, ούτε αισθησιακοί τύποι. Οι Παρθένοι είναι καλοί σύζυγοι. Αγαπούν την οικογένειά τους και είναι πιστοί και περιποιητικοί προς το σύντροφό τους.

Ο Παρθένος είναι ρεαλιστής, ορθολογιστής και ψάχνει την τελειότητα. Θυσιάζει τα
συναισθήματά του για τα πρέπει. Δεν θέλει να πνίγεται από τη ρουτίνα, να νιώθει παραμελημένος. Θα τελειώσει μια σχέση για να μπει σε μια άλλη. Μπορεί να απιστήσει αλλά για μικρό διάστημα. Αν στο γάμο του δεν υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση, θα το πάρει απόφαση, θα σου μιλήσει και θα φύγει. Δεν του αρέσουν οι μπερδεμένες ερωτικές ιστορίες και γίνεται το τρίτο πρόσωπο μόνο για σεξ. Κριτικάρει και αναλύει τα πάντα και πρέπει να έχει σοβαρούς λόγους για να εγκαταλείψει το γάμο. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, κρατά χαμηλούς τόνους και δεν το μαρτυρά πουθενά γιατί δεν ρισκάρει. Δεν βάζει σε κίνδυνο τα κεκτημένα του αν η νέα σχέση δεν έχει και πολλά θετικά.

Ο άντρας Παρθένος αναζητεί την σύντροφο που θα του προσφέρει εμπιστοσύνη και σταθερότητα και αγαπήσει της βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις. Ψάχνει μια καλή σύζυγο που να μπορεί να του κρατήσει το σπίτι και να του μεγαλώσει τα παιδιά. Αν βρει αυτό που ήθελε, δεν θα ρισκάρει ποτέ και για κανέναν λόγο να το χάσει.

Η γυναίκα Παρθένος έχει δύσκολη συναισθηματική ζωή. Κάνει εξωσυζυγική σχέση για να καλύψει τα πνευματικά της κενά. Φοβάται το ρίσκο, τις κρυφές συναντήσεις και έτσι χάνεται η μαγεία. Αν αξίζει τον κόπο, σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο. Αυτή η γυναίκα θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά της τον μεγάλο της ερώτα. Είναι συγκρατημένη, γήινη και ντροπαλή. Θα πέσει σε ξένο σώμα και αγκαλιά, μόνο αν δεν την ικανοποιεί πλέον η σχέση της, ώστε να εμπιστευτεί ένα τρίτο πρόσωπο για να βρει την αγάπη που έχει ανάγκη.

Ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι εραστές, γιατί το ενδιαφέρον τους το μονοπωλεί το πρακτικό ζήτημα της ζωής και πολύ λίγο το συναισθηματικό. Είναι εύκολο να νιώθετε ασφαλείς με τους συζυγούς-Παρθένους, γιατί οι απαιτήσεις τους σταματούν σε οικονομικά και οικοκυρικά ζητήματα. Εάν καταφέρετε να του προσφέρετε ένα καλό, ήρεμο και καθαρό σπιτικό θα τον κάνετε ευτυχισμένο και θα σας είναι πιστός για όλη του τη ζωή.Πηγή:missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου