Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ταύρος & Απιστία

Οι Ταύροι μπορούν να θεωρηθούν η προσωποποίηση σχεδόν της διπλής ορμής στο σεξ και την επιτυχία. Είναι πολύ έντονα προσανατολισμένοι προς το σεξ και έχουν μια τάση προς τη σεξουαλική υπερβολή -υπερβολή τουλάχιστον συγκριτικά με τα μέτρα των άλλων. Ο Ταύρος έχει ανάγκη από μια σύντροφο που θα του ικανοποιεί τις αισθήσεις του στον υπέρτατο βαθμό. Θέλει η ερωτική του ζωή να είναι δυνατή, γεμάτη και ξεκάθαρη.


Ο Ταύρος είναι ζηλιάρης και κτητικός και αν τον απατήσεις, κλονίζεται η εμπιστοσύνη του και χωρίζει. Αγαπά τη σταθερότητα και τρομάζει αν βρεθεί σε άγνωστα νερά. Δύσκολα απιστεί αν το ταίρι του τον έχει χορτασμένο. Τα δύσκολα έρχονται όταν του στερήσεις αυτήν την σεξουαλική του εύνοια και προσπαθήσει κάποια να τον δαμάσει. Τότε κυριολεκτικά είναι σαν να κουνάς ένα κόκκινο πανί μπροστά στα μάτια ενός οργισμένου και πεινασμένου Ταύρου. Τρέξτε να σωθείτε γιατί θα σας κατασπαράξει και θα τα τινάξει όλα στον αέρα χωρίς κανένα δισταγμό -κι εσείς θα μείνετε να ονειροπολείτε τα παντός τύπου λουκούλλεια γεύματα.

Οι παράλληλες σχέσεις απαιτούν έξοδα και δεν είναι διατεθειμένος γι’ αυτά. Κάνει σχέση αν ερωτευτεί και αν δεν είναι ευχαριστημένος από το γάμο του. Δεν του αρέσουν τα παιχνιδάκια, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και φεύγει. Δύσκολα γίνεται το τρίτο πρόσωπο καθότι η λογική και οι αρχές του δεν του το επιτρέπουν. Δεν εγκαταλείπει εύκολα μια σταθερή και ασφαλή συναισθηματικά και υλικά σχέση. Δεν χάνει τα κεκτημένα του για στιγμιαίες απολαύσεις. Αν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο γυναίκες, το παρατείνει τόσο που συνήθως η μια από τις δυο βαριέται και φεύγει. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτεται πολύ πριν μπλέξει. Πρέπει να ζήσει κάτι πολύ συναρπαστικό στον ερωτικό τομέα, να έχει αποκλειστικότητα και περιποίηση. Δύσκολα όμως θα αφήσει το γάμο του, το σκέφτεται πολύ!

Όταν ο άντρας Ταύρος νιώσει ότι το έτερο ήμισύ του δεν τον θαυμάζει πια, μόνο και μόνο τότε θα κάνει την λάδια, θα κοιτάξει δηλαδή σε αλλά λημέρια. Όσο η σύντροφός του αναγνωρίζει την αυθεντικότητά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για εκείνη. Θα είναι πιστός και θα αγαπά την σύντροφο του μέσα από τα βαθύ της καρδίας του.

Η Ταυρίνα θα κάνει εξωσυζυγική σχέση αν δεν νιώθει ερωτική ασφάλεια και σιγουριά μέσα στο γάμο της, οπότε μπορεί και να αποφασίσει να χωρίσει. Κάνει μεγάλη υπομονή και για να φθάσει στο σημείο να κάνει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως στο σπίτι της δεν υπάρχει απόλαυση. Δεν εγκαταλείπει εύκολα τη λογική της. Θα φύγει αν η καινούργια κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ζούσε.

Είναι ένα ζώδιο παρά πολύ πιστό και συνεπές και πρόκειται για ένα πλάσμα που βγάζει απίστευτο αισθησιασμό, εκφράζοντας ελευθέρα και χωρίς κόμπλεξ τον ερωτισμό του. Όταν ο σύντροφος της ξεπέσει στα μάτια της, τότε η Ταυρίνα θα προσπαθήσει να τον απατήσει. Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα το πράξει, αφού ακόμα και όταν νιώθει δυστυχισμένη παραμένει σε μια σχέση. Θέλει όμως πάντα να νιώθει περιφανή για τον άνθρωπό της.Πηγές: missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου