Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Σκορπιός & Γάμος

Οι Σκορπιοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν οποιεσδήποτε προσπάθειες για να καταστεί ο γάμος όχι μόνο λειτουργικός, αλλά και να προσφέρει ευτυχία και συναισθηματική υποστήριξη στον σύντροφο του. Για παράδειγμα, ένας άντρας Σκορπιός θα εργαστεί μέρα – νύχτα για τη συσσώρευση χρημάτων, προκειμένου να εξοπλίσει το σπίτι με όλα τα είδη πολυτελείας και τις καθημερινές αναγκαιότητες. Στην περίπτωση της γυναίκας, η γυναίκα θα εργαστεί σκληρά για να κρατήσει πεντακάθαρο το σπίτι, και να παρέχει στο σύζυγο της κάθε τι για να αισθάνεται άνετα και ασφαλής.

Αλλά αυτό που ο Σκορπιός μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι μια στάση από τον σύντροφο του που δεν ταιριάζει με την δική του. Θέλει σύζυγο που να του ταιριάζει κατά κάποιον τρόπο. Ένα πρόσωπο χωρίς τη δύναμη του χαρακτήρα και το σθένος δεν είναι αποδεκτό από αυτούς. Και αυτό ισχύει και για την σεξουαλική ζωή – δεν τους αρέσει ο σύντροφος τους να δείχνει αδιαφορία. Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι παθιασμένος και δημιουργικός ακριβώς όπως είναι οι ίδιοι τους.
Αυτά είναι τα σχέδια που έχουν οι Σκορπιοί στο μυαλό τους όταν αποφασίσουν να παντρευτούν. Αλλά υπάρχει περίπτωση να κάνουν υπερβολικά πράγματα, όπως να περνούν πολλές ώρες στο γραφείο, ενώ η σύζυγος να βρίσκεται στην μοναξιά της στο σπίτι. Αυτό είναι κακό για οποιαδήποτε σχέση.
Ένα πράγμα που έχουν είναι η ζήλια. Έχουν την ανάγκη να ελέγχουν τα πάντα και δεν μπορούν να κοντρολάρουν πολλές φορές, αυτό το συναίσθημα. Μπορεί να εμφανίζεται όχι μόνο από τις υποψίες των σεξουαλικών σχέσεων του συζύγου με κάποιο άλλο πρόσωπο. Η ζήλια είναι δυνατόν να στρέφεται και σε άλλα θέματα- δηλαδή, εάν ο σύζυγος είναι πιο επιτυχής από ό, τι οι ίδιοι στη σταδιοδρομία του και την κοινωνική θέση του.

Οι Σκορπιοί είναι συνήθως εξαιρετικοί σαν γονείς και φροντίζουν να μάθουν τα παιδιά τους πράγματα κάνοντας μαζί τους εκδρομές και άλλα διασκεδαστικά πράγματα. Επίσης, περιμένουν πολλά από τα παιδιά τους και ασχολούνται συνέχεια μαζί τους. Τα παιδιά, ενθαρρύνονται με αυτόν τον τρόπο, και κληρονομούν ένα αρκετά μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας και της δύναμης του Σκορπιού.

Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου