Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Δίδυμοι & Απιστία

Ο Δίδυμος ψάχνει μια ζωή να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Προσπαθεί να τον βρει σε κάθε άτομο που συναντάει και κάνει έρωτα μαζί του. Και καθώς όλες αποδεικνύονται κατώτερες από το ιδανικό του, παίρνει κάποια στιγμή την απόφαση να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια -περισσότερο για να ικανοποιήσει την ανασφάλεια της μελλοντικής του μοναξιάς, παρά για να διαιωνίσει το είδος του.

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, δέχεται κλήσεις οποιαδήποτε ώρα και μιλάει συνεχώς. Δεν ανήκει πουθενά και δεν αντέχει τις επίπεδες σχέσεις. Θέλει εμπειρίες και κάνει συχνά διπλή ζωή. Είναι ελεύθερος και θα κάνει σχέση αν του γυαλίσει ένα πρόσωπο. Συνδυάζει εύκολα two love stories. Ξέρει να παίρνει από κάθε γυναίκα αυτά που έχει να του δώσει. Δοκιμάζει, παίζει. Μερικές φορές, είναι επιπόλαιος και επιδερμικός. Τα κίνητρά του δεν είναι πάντα σεξουαλικά. Αν τον απατήσεις, θα το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία καθότι είναι εγκεφαλικός και ορθολογιστής. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας, κερδίζει χρόνο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ή τον κάνουν τσακωτό. Φλερτάρει και πλάθει παραμύθια πιστευτά. Φεύγει εύκολα από ένα γάμο για κάποια άλλη γυναίκα ξανά και ξανά και ξανά….


Αν η σύντροφός του αποδειχτεί έξυπνη, πνευματώδης, γοητευτική και θερμή στο σεξ, αλλά και σοφή και ήρεμη ταυτόχρονα, ο Δίδυμος δεν θα έχει βρει βέβαια το ιδανικό του αλλά θα είναι ευτυχισμένος και θα γίνει καλός σύζυγος. Αν πάλι όχι, τότε θα ξεφεύγει από το συζυγικό του κρεβάτι κάθε φορά που θα βρίσκει ευκαιρία και θα επιστρέφει όποτε το κρίνει αυτός απαραίτητο. Κρατήστε του το μυαλό σε εγρήγορση και κοιμηθείτε με το κεφάλι σας ήσυχο.

Με τον αντρά Δίδυμο δεν μπορείτε να είστε σίγουρη αν αυτά που σας είπε σήμερα θα ισχύουν και για αύριο. Είναι απρόβλεπτος και ανήσυχος και βρίσκει διαφορετικούς τρόπους για να σας πει το πολυπόθητο σ’ αγαπώ. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε το χθες ούτε το αύριο, επικεντρώνετε στο τώρα, στο παρόν.

Η γυναίκα Δίδυμος περισσότερο παίζει παρά μπαίνει στο ψητό. Θέλει ζωντάνια και πνευματικά ερεθίσματα. Βαριέται εύκολα και πρέπει να της προσφέρεις συνεχώς ανανέωση σε όλους τους τομείς. Είναι ερωτεύσιμη και εκλεκτική. Θα δει προσεκτικά κατά πόσο ένας έρωτας αξίζει για να εγκαταλείψει το γάμο της. Δεν αντέχει τους μουρτζούφληδες συζύγους.

Αυτή η γυναίκα μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις δικές της επιθυμίες. Αν της δείχνετε και της είστε πιστός, τότε θα είναι κι εκείνη σε εσάς. Θέλει όμως την ανεξαρτησία και επιδιώκει σοβαρή σχέση, σοβαρό σύντροφο ο όποιος θα καταλάβει και θα δεχθεί αυτή την ανάγκη της. Γενικά όμως, δεν είναι και από τα πιο πιστά ζώδια, καθώς όλο και κάπου άλλου θα γλυκοκοιτάξει.Πηγές : missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου