Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Λέων & Απιστία

Οι Λέοντες είναι από τους πιο πετυχημένους και από τους πιο καλούς συντρόφους του ζωδιακού κύκλου. Είναι δοτικοί, γοητευτικοί και αριστοτέχνες στον τομέα του έρωτα και του ζευγαρώματος. Ο Λέων θέλει να είναι καλός σύζυγος και συνήθως αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από καλός. Αν το ταίρι του ανταπεξέρχεται στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της σχέσης, τότε ο Λέων δύσκολα θα παραστρατήσει.

Ο Λέων θέλει συνεχώς να τον προσέχουν και να τον θαυμάζουν. Αναζητά το πάθος και την επιβεβαίωση. Δύσκολα γίνεται το τρίτο πρόσωπο γιατί θέλει αποκλειστικότητα. Δεν εμπλέκει σε εφήμερες περιπέτειες και αν το κάνει, δεν αφήνει το γάμο του. Όταν απιστεί γίνεται χαδιάρης, τρυφερός για να καλύπτεται ή όλα του φταίνε και κυρίως εσύ. Επίσης, δεν κρατά τις υποσχέσεις που σου δίνει. Απιστεί για να νιώθει σημαντικός, για να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ο ίδιος, δεν δέχεται την απιστία γιατί είναι εγωιστής, απόλυτος και δογματικός. Αν σε καταλάβει, θα σε τσακίσει, θα σε ταπεινώσει. Δεν ζορίζει και δεν ζορίζεται. Αν θέλει, ξέρει να κρατά κρυφή μια σχέση και να την προστατεύει. Θέλει μια μόνιμη σύζυγο και φλερτ. Όμως, ότι και να κάνει, δύσκολα θα χωρίσει για θέμα πρεστίζ.

Κρατάει το γάμο του και χαίρεται ίσως…έξω από αυτόν. Δεν είναι στη φύση του να προδίδει και να αναζητά μυρωδιές άλλων κορμιών, όπως συνηθίζει λόγου χάρη ένας Κριός. Δεν σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και δεν αγνοεί τις επιθυμίες της συντρόφου του και το ίδιο απαιτεί και από την ίδια. Για αυτόν η σχέση είναι δρόμος με δύο λωρίδες. Και καλά θα κάνετε να φυτρώσετε και στις δύο πολλά και όμορφα λουλούδια, για να μην χάσετε από δίπλα σας αυτόν τον σπάνιο σύντροφο.

Πολύ ζηλιάρης και κτητικός είναι στις σχέσεις του ο άντρας Λέων. Ως βασιλιάς είναι περιποιητικός και δοτικός, αγαπάει βαθιά και αληθινά και δεν απατάει εύκολα την σύντροφό του όταν εκείνη του δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο!!

Η Λιονταρίνα είναι σταθερή και θέλει να τονίζει την αυτοπεποίθησή της. Πρέπει να έχει πολύ σοβαρούς λόγους για να κάνει εξωσυζυγική σχέση. Προτιμά να χωρίσει. Είναι περήφανη, θέλει να την αγαπούν, να την λατρεύουν, να τη θαυμάζουν. Δεν μιλά εύκολα για τα προβλήματα του γάμου της. Ο εραστής της πρέπει να την έχει βασίλισσα και να την καλύπτει απόλυτα. Δύσκολα φεύγει από το γάμο ακόμα και αν αυτός είναι αποτυχημένος. Μότο της αποτελεί το «ότι μου έκανες θα σου κάνω» ή το «οφθαλμών αντί οφθαλμού». Είναι όμορφη, έξυπνη, ζωντανή, εμπνέοντας έναν απαράμιλλο ερωτισμό και θαυμασμό. Θέλει να νιώθει επιθυμητή, ενώ δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της για μικρά και αθώα φλερτ. Αν γίνει άπιστη αυτό οφείλετε είτε στην ιδιοσυγκρασία της είτε στο σύντροφο της.Πηγή : missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου