Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τοξότης & Γάμος

Οι Τοξότες δεν μπορούν να τα πάνε καλά με κάποιον που δεν είναι τόσο ενεργητικός και αξιαγάπητος,- αλλά ακόμα κι αν δεν είναι –θα πρέπει να μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτόν. Διαφορετικά, θα είναι πολύ δύσκολο για έναν Τοξότη να αναζητεί διαρκώς καινούργια πράγματα για να διατηρηθεί η σχέση ζωντανή. Έτσι, η ανάγκη τους για αλλαγή και ο ενθουσιασμός είναι πολύ έντονα στοιχεία της προσωπικότητας τους. Αλλά σκεφτείτε και την θετική πλευρά : τουλάχιστον ο γάμος τους δεν θα λιμνάσει όπως συμβαίνει με τους περισσότερους γάμους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του – πώς να το κάνετε αυτό… επαφίεται στην φαντασία σας.

Τώρα ερχόμαστε στην άλλη πτυχή της στάσης σας με τον γάμο – την κλειστοφοβία σας. Αγαπάτε την ελευθερία σας και δεν μπορείτε να αισθάνεστε συναισθηματικά καταπιεσμένοι. Έτσι, παρά τους στενούς δεσμούς σας με το σύζυγο σας, θα θελήσετε να πάτε έξω με τους φίλους σας, και να διατηρήσετε σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Τώρα, ένα συναίσθημα που μισείτε περισσότερο είναι αυτό της υποψίας. Ποτέ δεν γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στον σύντροφο σας, καθώς επίσης μισείτε όταν ο σύντροφος σας έχει υποψίες για εσάς. Δεν καταπιέζετε και δεν περιορίζετε τον σύντροφο σας και δείχνετε περιφρόνηση εάν αυτός σας δείχνει καχυποψία, όταν είναι απολύτως φυσικό για αυτόν να αισθάνεται έτσι. Σ ‘αυτό έγκειται η ρίζα των εντάσεων που δημιουργούνται μεταξύ των παντρεμένων ζευγαριών.

Οι Τοξότες γίνονται καλοί γονείς , ειδικά όταν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει γιατί διψούν για προκλήσεις. Όμως στα πρώτα στάδια, όταν οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, οι Τοξότες επιζητούν να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό για τα παιδιά τους που μπορεί να κάνει τη ζωή τους λιγότερο βαρετή και μονότονη. Ο συναισθηματικός σύνδεσμος με τα παιδιά τους είναι πολύ έντονος και κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην τα περιορίσουν χρησιμοποιώντας την φαντασία τους και τον ενθουσιασμό τους.Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου