Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Αιγόκερου

Αιγόκερως – Κριός

Υπάρχει μια αντίθεση κι ένας ανταγωνισμός ίσως ανάμεσα σας. Εσείς είστε συνετοί και περισσότερο υπομονετικοί, ενώ εκείνος δεν είναι τόσο υπομονετικός, είναι περισσότερο αυθόρμητος, απερίσκεπτος και απότομος. Αν μπορείτε να μείνετε στα παρασκήνια και να δώσετε τη σκυτάλη στο εγώ του κάτι θα μπορέσετε να βγάλετε από αυτή τη σχέση.


Αιγόκερως – Ταύρος

Ζητάτε τα ίδια πράγματα από τη ζωή, που είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και η σταθερότητα. Θα λείπει βέβαια ο ενθουσιασμός από τη σχέση αλλά με λίγη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές θα τα πάτε περίφημα! Μην αφήσετε τον Ταύρο, να γαντζωθεί επάνω σας. Αφήστε τον να στηριχθεί στα δικά του πόδια και δείξτε του την εκτίμηση σας.

Αιγόκερως – Δίδυμοι

Πολλές φορές σας ενοχλεί η επιπολαιότητα και η άτακτη ζωή του Διδύμου. Σας χρειάζεται όμως το κέφι και η ευθυμία του. Μην τον πιέζετε, δώστε του την ελευθερία που θέλει. Να είστε όμως εκεί όταν χρειαστεί καθοδήγηση. Καλό θα ήταν να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μην νιώθετε ανασφάλεια.

Αιγόκερως – Καρκίνος

Ο Καρκίνος χρειάζεται την προστασία σας και ζητάει ασφάλεια και σταθερότητα όπως κι εσείς. Καλό θα είναι να προσέχετε να μην τον φυλακίσετε άθελα σας, γιατί κάποτε θα επαναστατήσει. Τονώστε το εγώ του. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αλληλεξάρτηση.

Αιγόκερως – Λέων

Σε αυτή τη σχέση υπάρχουν πολλά προβλήματα, Δεν καταλαβαίνετε τις υπερβολές και τα ξεσπάσματα του Λέοντα. Μην πληγώνετε τον εγωισμό του και μην υποτάσσεστε ποτέ ολοκληρωτικά. Εκείνος ίσως παρεξηγήσει τη τρυφερότητα σας ορισμένες φορές, εσείς με τη σειρά σας να ξέρετε ότι τον επηρεάζετε, κάτι που του κάνει καλό. Δείξτε του τον θαυμασμό και την εκτίμηση σας.

Αιγόκερως – Παρθένος

Είναι μια σχέση πολύ ικανοποιητική αλλά και σταθερή. Της λείπουν όμως ο αυθορμητισμός και οι συχνές εκδηλώσεις αγάπης. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά τα παράπονα και την κριτική της Παρθένου. Συνεργαστείτε και προσπαθείστε να τον επιβραβεύετε πότε – πότε. Θα σας θαυμάζει και θα σας είναι πιστός.

Αιγόκερως – Ζυγός

Ο εκδηλωτικός Ζυγός σας φέρνει πολλές φορές σε αμηχανία με τις εκδηλώσεις αγάπης του. Σας θεωρεί πάρα πολύ επιφυλακτικό, αλλά θα το παραβλέψει όταν ανακαλύψει πόσα μπορείτε να του προσφέρετε. Θα βρείτε την ηρεμία και την αρμονία που ζητάτε, έναν σύντροφο που θα σας βοηθήσει και μια σχέση πολύ όμορφη.

Αιγόκερως – Σκορπιός

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως μπορεί και μαντεύει τις σκέψεις σας! Εσείς αναρωτιέστε διαρκώς ποιές είναι οι δικές του. Εμπιστευθείτε τον και προσπαθήστε να μην έχετε πολλές απαιτήσεις. Ξεπεράστε τη σεξουαλική υπερένταση που μπορεί να υπάρχει και θυμηθείτε ότι όταν μαλώνετε ή συμφιλίωση είναι ό, τι το καλύτερο!

Αιγόκερως – Τοξότης

Ο Τοξότης ίσως σας βρίσκει γενικά σοβαρό και συντηρητικό, αλλά θαυμάζει τις πρακτικές ιδέες σας. Μην περιμένετε όμως την αφοσίωση που εσείς θέλετε. Αφήστε τον ελεύθερο και συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό του! Διασκεδάστε μαζί και γνωρίστε καινούριες εμπειρίες. Η ζωή σας θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον!

Αιγόκερως – Αιγόκερως

Γενικότερα, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση και θα νιώθετε πολύ άνετα. Θα πρέπει όμως να ξεπεράσετε και οι δύο την επιφυλακτικότητα αλλά και την δυσπιστία σας. Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και μην πιέζετε πράγματα και καταστάσεις. Αφήστε τον εαυτό σας πιο ελεύθερο, εκδηλωθείτε περισσότερο και διασκεδάστε!

Αιγόκερως – Υδροχόος

Είστε πολύ αντίθετοι και διαφορετικοί χαρακτήρες. Θα χρειαστεί, ίσως μεγάλη υπομονή! Εκείνος ζητάει την αλλαγή και τις καινούριες ιδέες, ενώ εσείς λατρεύετε τη σταθερότητα και το κατεστημένο. Καλό θα είναι να βγαίνετε μαζί και να μοιράζεστε τις γνωριμίες σας. Μην ζηλέψετε τους φίλους του, που θα περνάει αρκετό από το χρόνο του μαζί τους, γιατί γι ‘ αυτόν οι φίλοι του είναι ανάγκη. Δώστε του κάποια λογικά κατεύθυνση.

Αιγόκερως – Ιχθύς

Μια ικανοποιητική σχέση, γεμάτη αγάπη αλλά και ζεστασιά. Ο Ιχθύς βγάζει τα συναισθήματα και εσείς τη λογική. Μην τον αφήνετε να δεθεί μαζί σας τόσο πολύ, ώστε να εξαρτηθεί. Προσπαθήστε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματα σας και θα βρείτε μια πολύ καλή σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου