Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Παρθένος & Γάμος

Μόλις οι Παρθένοι παντρευτούν αρχίζουν και καταβάλλονται από συναισθήματα έντονης συναίσθησης και φόβου αλλά πολεμάνε μέσα τους για να απελευθερωθούν από αυτά. Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για να δώσουν αυτήν την μάχη: Είναι η αίσθηση της ασφάλειας, σαν να έχεις δώσει μάχη για κάτι, το κατέκτησες και τώρα είναι δικό σου.
Είναι σημαντικό για σας τους Παρθένους να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε άνετα με την καθημερινή ζωή μετά το γάμο. Ένα σημαντικό θέμα εδώ είναι η σταθερή έννοια σας και η ανησυχία σας για πράγματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά. Μπορεί να είστε σε υπερένταση για να είναι τέλειο το γεύμα σας έτσι όπως το θέλετε εσείς, ή για να είναι τα έπιπλα σας στην
εντέλεια. Τώρα αυτό που συμβαίνει, είναι ότι αυτός ο συνεχής εκνευρισμός, δεν κάνει τη ζωή σας καλύτερη, αλλά ενοχλεί το σύντροφό σας. Γι αυτόν θα ήταν καλύτερο να χαλαρώνατε λίγο και να του προσφέρετε πολύ περισσότερα. Όταν αυτός σας κατηγορεί ότι δίνεται περισσότερη σημασία στα υλικά αντικείμενα και δεν του δίνεται την πρέπουσα προσοχή, ο ισχυρισμός αυτός δεν είναι εντελώς αβάσιμος.

Οι Παρθένοι γίνονται πολύ καλοί γονείς, προκαλώντας την περιέργεια του παιδιού τους σε κάθε είδους πράγματα και τα ενθαρρύνουν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες για να αποκτήσουν μεγάλη εμπειρία μάθησης. Αποφύγετε όμως την τάση σας να κριτικάρετε τις προσπάθειες τους. Έχουν ανάγκη την ενθάρρυνση και την εκτίμηση σας, όπως ακριβώς και την εποικοδομητική κριτική και πειθαρχία – η υπερβολή όμως μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Γιαυτό μην είστε τόσο ψυχροί όταν τους λέτε κάποια πράγματα, έχουν ανάγκη πολύ περισσότερα….

Συμπερασματικά, οι Παρθένοι είναι πράγματι αμείλικτοι όσον αφορά τις προσπάθειες τους στο να καταστήσουν το σπίτι τους τέλειο για τον σύντροφο τους. Στο πλαίσιο αυτό, θα μπορούσαν να εργάζονται πάρα πολύ σκληρά – ο σύζυγος στην καριέρα του ώστε να μπορέσει να προσφέρει περισσότερα, και η σύζυγος στη διατήρηση της αρμονίας του σπιτιού έτσι ώστε τα πάντα να βρίσκονται στη θέση τους και η οικογένεια να έχει ένα άνετο χώρο για να ζήσει μέσα Σας χρειάζεται να χαλαρώσετε και να καθίσετε να απολαύσετε αυτό που έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να το πετύχετε.
Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου