Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ζυγός & Απιστία

Οι Ζυγοί είναι πολύπλευροι. Δεν είναι εύκολοι άνθρωποι. Συχνά είναι επίμοχθο έργο να τους καταλάβει κανείς. Είναι πολύ πιθανό να πάρει δύσκολα την απόφαση να παντρευτεί, όπως είναι και βέβαιο ότι δύσκολα θα μείνει πιστός στην συντροφική του ζωή. Καταρχάς πρέπει να εξασφαλίσει πρώτα ένα καλό σπιτικό, μία άλφα οικονομική κατάσταση και τη βεβαιότητα ότι ο άνθρωπος που επέλεξε θα του προσφέρει μια ζωή, καλή αισθητική και σεξουαλική ικανοποίηση.

Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, ευγενικός και θέλει επιβεβαίωση. Είναι αναποφάσιστος και δύσκολα ανοίγεται σε εφήμερες εμπειρίες εκτός και αν νιώθει πολύ μοναξιά. Του αρέσει το φλερτ και ζητάει μια ελκυστική και ισορροπημένη σχέση. Θα απιστήσει αν δεν έχει συναισθήματα ή αν έχει διλήμματα για την πορεία του γάμου του και νιώσει την ανάγκη να παρασυρθεί. Δεν θέλει να νιώθει ριγμένος και αδικημένος. Αν ερωτευτεί, δεν υπολογίζει τίποτα και αλλάζει γούστα. Διαιωνίζει καταστάσεις. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και συχνά είναι και το θύμα. Βρίσκει εύκολα παρηγοριά σε μια νέα αγκαλιά. Ξέρει να κρατά ισορροπίες ανάμεσα σε δυο σχέσεις. Δεν του αρέσουν όμως οι μεσοβέζικες καταστάσεις που του δημιουργούν διλήμματα. Αν αποκαλυφθεί μια παράλληλη σχέση του, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν του αρέσει η κριτική. Δεν αγαπά τις φασαρίες και δεν θέλει να πληγώνει κανέναν. Τον τρομάζουν οι αποκαλύψεις. Δεν χαλάει εύκολα το γάμο του για μια νέα αγαπημένη.Ο Ζυγός μπερδεύει συχνά έως συνέχεια την φιλιά με τον ερώτα. Είναι πολύ άπιστος, καθώς κατέχει καλά την τέχνη της απιστίας και δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να του αντισταθεί. Το φόρτε του πάντως είναι οι ερωτικές περιπέτειες αφού λιώνει για αυτές.

Η γυναίκα Ζυγός θέλει αρμονία, ομορφιά, έρωτα. Αν δεν υπάρχουν αυτά στο γάμο της, γίνεται δυστυχισμένη και τα αναζητά αλλού. Όταν τα βρει, μπαίνει σε διλήμματα για το αν θα πρέπει να παραμείνει στο γάμο της. Προσπαθεί να πάρει τις αποφάσεις με τις μικρότερες συναισθηματικές απώλειες. Αν βρει κάποιον άλλο άνδρα πιο αξιόπιστο και δυνατό από αυτόν που ήδη έχει, τότε η Ζύγός θα προχωρήσει σε απιστία. Βλέπει τον σύντροφο της ως το βασικό της στήριγμα και δυσκολεύεται να τον χάσει. Αγαπάει την συντροφικότητα και κάνει τα πάντα για να υπάρχει αρμονία μέσα στην σχέση της, έχει όμως ανάγκη και από αναγνώριση.

Επειδή τα ενδιαφέροντά του είναι πολλά και διαφορετικά είναι δύσκολο να βρεθεί σύντροφος που να μπορέσει να του τα προσφέρει. Το ταίρι του θα πρέπει  να κατανοεί την ανάγκη του για “ποικιλία” σε όλα τα επίπεδα. Έτσι μόνο θα καταφέρει να έχει έναν καλό, περιποιητικό, γοητευτικό και διασκεδαστικό σύζυγο. Μην προσπαθήσετε να δαμάσετε την ερωτική του περιέργεια γιατί θα νιώσει εγκλωβισμένος και θα φύγει.Πηγές : missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου