Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ιχθείς & Απιστία

Έχετε κάνει συμβόλαιο με την απιστία αν επιλέξατε να περάσετε τη ζωή σας με έναν Ιχθύ. Όσο ρομαντικοί, τρυφεροί, αγαπησιάρηδες και ευαίσθητοι είναι στην αρχή της σχέσης, άλλο τόσο αναίσθητοι, ψυχροί και απαιτητικοί μετατρέπονται στην πορεία ενός μόνιμου δεσμού. Ο άντρας Ιχθύς αναζητά συνεχώς σωματικές, διανοητικές και συναισθηματικές συγκινήσεις, με αποτέλεσμα αυτήν του την ανάγκη να μην μπορεί να του την καλύψει το σύγχρονο γυναικείο φύλο.

Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, αισθησιακός, ρομαντικός, καθόλου ρεαλιστής, προτιμά τις πλάγιες διαδρομές. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα γι’ αυτό και μπερδεύεται η συναισθηματική του ζωή. Δεν του αρέσουν οι κουραστικές και βαρετές σχέσεις. Θέλει μια σχέση να τον βγάζει από την καθημερινότητα και να νιώθει καλά. Είναι άπιστος και παριστάνει το θύμα. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί ακούει πάντα την καρδιά του και όχι τη λογική. Μπορεί και να παραπλανηθεί. Τα δέλεαρ της ζωής εξάπτουν τη φαντασία του, το παράνομο και το απαγορευμένο είναι ισχυρά και ο ίδιος δεν έχει δυνατές εσωτερικές αντιστάσεις. Το ερωτικό δίλημμα τον εμπλουτίζει σε ονειροπόληση και περισυλλογή. Δίνει λύσεις μόνο αν αναγκαστεί. Ο άντρας Ιχθείς θα σκύψει σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε και θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε, θυσιάζοντας προσωπικά του συμφέροντα και απολαύσεις. Έχει την ανάγκη για ηρεμία και αποζητά συχνά λίγο μοναξιά και προσωπικό χώρο. Εν ολίγοις είναι οι καλύτεροι ακροατές. Μην τον πιέζετε και μην κολλάτε πάνω του σαν βδέλλα και τότε να είστε σίγουρη πως ο Ιχθείς θα σας είναι για πάντα πιστός.

Κάνει παράλληλες σχέσεις για να ταράξει τα νερά αλλά ξεγλιστρά εύκολα. Του αρέσει να ζει ανάμεσα σε δυο σχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο παρηγοριέται και δεν επαναστατεί στην καταπίεση του γάμου του. Προτιμά τη συνήθεια ενός άσχημου γαμήλιου βίου παρά το χωρισμό. Αν δουλεύει ατελείωτες ώρες, κάνει υπερωρίες και έχει κλειστό το κινητό, τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Η γυναίκα Ιχθύς παραβλέπει ότι είναι παντρεμένη αν δεν είναι ευτυχισμένη. Φαντασιώνεται για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Είναι απρόβλεπτη. Κάνει εξωσυζυγικές σχέσεις και γαντζώνεται πολλές φορές απ’ αυτές. Μπορεί όμως εύκολα και να φύγει για να ξαναγυρίσει στο γάμο της. Η γυναίκα Ιχθείς είναι όμορφη, γοητευτική και συγκρατημένη. Δεν θέλει ο άντρας της να είναι και στην σκιά της. Νιώθει απεριόριστο θαυμασμό για εκείνον και την κοιτάζει πάντα με ειλικρίνεια στα μάτια. Θέλει την προστασία του. Οπότε, της είναι δύσκολο να τον απατήσει.Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου