Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη;

Κριός
Η δυναμικότητα και η αυθεντικότητα που διαθέτετε, επηρέαζει εσάς αλλά και τους γύρω σας θετικά. Ό,τι βάζετε σαν στόχο, τον πετυχαίνετε αλλά αποτελείτε και ιδανική έμπνευση για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Ταύρος
Η δύναμη σας είναι η αποδοχή αλλά και η υπομονή. Όταν έχετε αυτά που χρειάζεστε οι ηγετικές σας ικανότητες κυριαρχούν και κατευθύνουν.

Δίδυμοι
Η δύναμη σας είναι το μυαλό σας. Κοφτεροί αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητοι, εμπνέετε και επηρεάζετε τους γύρω σας. Ιχυρή μεταδοτικότητα.

Καρκίνος
Η δύναμη σας είναι να εκπληρώνετε ότι έχετε σχεδιάσει. Βάζετε μακροπρόθεσμους στόχους και τους καταφέρνετε.

Λέων
Η δυναμικότητα αλλά και η αγάπη για τη ζωή. Η εσωτερική φωτιά που αναβλύζει, πάντα θα δίνει δύναμη και πίστη σε εσάς αλλά και στους γύρω σας.

Παρθένος
Είστε διορατικός και έχετε τη δύναμη να ηρεμείτε τους γύρω σας. Η θεραπευτική σας δύναμη είναι σημαντική τόσο για εσάς αλλά και για το περιβάλλον σας.

Ζυγός
Η δύναμη της ομορφιάς αλλά και του να συνδέεστε με τους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, είναι καθοριστικές. Έχετε την ικανότητα να φέρνετε τους ανθρώπους κοντά.

Σκορπιός
Η δύναμη του να μαγνητίζετε τους γύρω σας να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους με ένα ιδιαίτερο τρόπο, είναι καθοριστική.

Τοξότης
Είστε διορατικοί αλλά και αναζητές της αλήθειας. Αποτελείτε έμπνευση για τους ανθρώπους σας περιβάλλουν.

Αιγόκερως
Η δύναμη της ειρήνης είναι μια από τις δυνάμεις που ίσως να μη γνωρίζετε. Θέλετε να επικρατεί ειρήνη στο περιβάλλον που ανήκετε.

Υδροχόος
Η δυναμικότητα που έχετε αλλά και η θέληση στο να πετυχαίνετε τους στόχους σους είναι καθοριστικές. Η ανηφόρα της ζωής είναι σκληρή και το γνωρίζετε πολύ καλά, αφού μέσα από τις δυσκολίες, αναγεννιέστε.

Ιχθείς
Η δύναμη της διαίσθησης αλλά και της διορατικότητας. Οι δυνάμεις αυτές βοηθούν εσάς αλλά και το περιβάλλον σας αφού οι συμβουλές σας είναι σχεδόν πάντα σωστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου