Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Κριός & Γάμος

Οι Κριοί γίνονται αρκετά καλοί σύζυγοι λόγω του ενθουσιασμού και του πάθους που έχουν. Θα ασχοληθούν με την οικογένεια τους με έναν παιδικό τρόπο, κι αυτό γίνεται αντιληπτό από τη συμπεριφορά τους.  Σαν γονείς ασχολούνται με τα παιδιά τους αλλά δεν φτάνουν και σε κατάσταση πανικού εάν αυτά δεν περάσουν στις εξετάσεις. Αν τα παιδιά τους δεν εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους , τότε παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και τα βοηθούν όσο μπορούν.
Αλλά δεν διακρίνονται για την υπομονή τους…Μπορεί να κάνουν ή να πουν κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουν.


 Γενικά, αναφέρεται ότι οι Κριοί δίνουν και παίρνουν μέσα στον γάμο. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που είναι σταθερό γιατί υπάρχουν χρονικές περίοδοι κατά την διάρκεια του γάμου τους, που θέλουν μόνο να δώσουν και άλλοτε που θέλουν μόνο να πάρουν.Όταν όμως δίνουν τότε αισθάνονται ανεπαρκείς. Σε αυτό το σημείο ο Κριός θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα αναρωτηθεί αν έχει δώσει τα πάντα στον σύντροφο του. Κι αυτό γιατί μέσα του έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Ένα άλλο πρόβλημα με τους Κριούς είναι ο εγωισμός τους. Κάνουν πράγματα που πληγώνουν τον σύντροφο τους αλλά εκείνη την στιγμή που τα κάνουν δεν τα αντιλαμβάνονται. Αυτή η απερισκεψία φαίνεται φυσική όπως και ο εγωισμός τους και το αποτέλεσμα είναι ότι, όταν, ο σύντροφος του κάνει ένα ξαφνικό ξέσπασμα, ο Κριός να έχει αιφνιδιαστεί τελείως.

Η απλή τους φύση και ο τρόπος που βλέπουν την ζωή εμποδίζουν την ικανότητα τους να βλέπουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα των πράξεων τους. Χαρίστε στον Κριό την ελευθερία και την ανάγκη που χρειάζεται για περιπέτεια και θα δείτε ότι όσο πιο ελεύθερος νιώθει τόσο πιο κοντά θα έρχεται σε σας.Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου