Skip to main content

Ο Ωροσκόπος στα Ζώδια

Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΚΡΙΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Κριό τείνουν να είναι ενεργητικοί πρωτοποριακοί, διαλεκτικοί εγωιστές παρορμητικοί ευέξαπτοι επιθετικοί δυναμικοί ισχυρογνώμονες, σε εγρήγορση - σωματικά δραστήριοι εγωκεντρικοί με έναν απερίσκεπτο τρόπο και περισσότερο απερίσκεπτοι απ'ότι κακοί. Έχετε μια γενική απέχθεια για εγκράτια κάθε είδους δεν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε πρέπει να μάθετε διπλωματία και διακριτικότητα πρέπει να
κοιτάξετε πριν από το άλμα πρέπει να μάθετε καλύτερα πώς να διοχετεύετε την ενέργειά για πιο εποικοδομητικούς σκοπούς και αποτελέσματα . Όπως και το κριάρι το οποίο συμβολίζει αυτό το ζώδιο, έχετε την τάση να κτυπάτε το κεφάλι σας ενάντια στα προβλήματά σας ελπίζοντας ότι με αρκετή δύναμη μπορείτε τελικά να γκρεμίσετε ό,τι βρίσκεται μπροστά σας, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Σας αρέσουν οι προκλήσεις της ζωής και είστε πολύ ανταγωνιστικοί και μερικές φορές πραγματικοί μαχητές. Μπορείτε εύκολα να βαρεθείτε την ρουτίνα και ένα πράγμα που μπορεί να χρειαστεί να εξασκησετε περισσότερο είναι η επιμονή του. Έχετε την τάση να πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο πάντα ψάχνετε για κάτι νέο. Τελειώστε αυτό που ξεκινήσατε πριν προχωρήσετε σε κάτι άλλο. Πνευματικό μάθημα: Υπομονή. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό, έτσι ο Άρης θα είναι ο πιο σημαντικός στο χάρτη σας.

Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Ταύρο έχουν την τάση να είναι δυνατοί, επίμονοι, δύσκολοι στις αλλαγές, καθοριστικοί, σταθεροί, ήσυχοι μέχρι να αισθανθούν πολύ πίεση, πρακτικοί, πεισματάρηδες, υπομονετικοί, πιστοί, εργατικοί, παθητικοί, στοργικοί και λιτοί σε γενικές γραμμές. Καθορίζονται από πεποιθήσεις με αργό ρυθμό μυαλού. Περιουσίες και οικονιμκά είναι σημαντικά για εσάς. Θέλετε να εξελλίσετε και να ωριμάσετε τα πράγματα, αλλά δεν μπορείτε βιαστικά. Θέλετε να πάρετε με τα χέρια σας τα πράγματα και τις καταστάεις και να δείτε τα πρακτικά αποτελέσματα της δικής σας σκληρής δουλειάς. Η επιτυχία έρχεται σε σας με απόλυτη επιμονή και θέληση. Σας αρέσει το γεμάτο φαγητό ή τα γλυκά, κάτι που σας κάνει να βάζετε εύκολα βάρος. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο άκαμπτος σε όλα όσα κάνετε. Φοβάστε και μισείτε την ασθένεια και τον πόνο. Πνευματικό μάθημα: Απόσπαση. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Ταύρο, οπότε είναι σημαντική στο αστρολογικό σας γράφημα.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Δίδυμοι έχουν τη τάση να είναι εύστροφοι, αλλά και να προσεγγίζουν τη ζωή με μία αίσθηση περιέργειας. Ο ωροσκόπος αυτός στο άτομο δίνει επικοινωνία αλλά και μια νευρικότητα, αφού οι άνθρωποι αυτοί τείνουν να θέλουν να σχολούνται με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως.Βαριέστε εύκλα και κυνηγάτε την περιπέτεια μέσω γνωριμιών με διαφορετικούς ανθρώπους αλλά και μέρη. Έτσι, είστε ανήσυχοι αλλά ταυτόχρονα και διασκεδαστικοί. Η νεανική σας εμφάνιση αλλά και το ικανό σας μυαλό είναι κάτι που οι άλλοι πάντα θαυμάζουν σε εσάς. Πολλές φορές νιώθετε κενό μέσα σας όταν δεν υπάρχει η επικοινωνία που θέλετε και πολλές φορές καταφεύγετε σε μοναχικές τάσεις. Πνευματικό μάθημα: Αγάπη. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης στον ωροσκόπο αυτό, που είναι πολύ σημαντικός στην ατρολογική σας ανάλυση.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο στον Καρκίνο έχουν την τάση να είναι συμπαθητικοί, συμπονετικοί,παθητικοί, προστατευτικοί, ευαίσθητοι, ήσυχοι, δειλοί, συναισθηματικοί, επίμονοι, ευμετάβλητοι, συγκρατημένοι και κυκλοθυμικοί. Ακριβώς όπως το καβούρι, που αντπροσωπεύει το ζώδιο του Καρκίνου, ίσως έχετε τη συνήθεια να βλέπετε μπροστά και πίσω την ίδια στιγμή, δεν σας αρέσει να αντιμετωπίζετε το τι θα έρθει αλλά και ανησυχίες για το παρελθόν Κινείστε στη ζωή σας συνήθως πλαγίως και όχι άμεσα. Είστε ευαίσθητοι και κλείνεστε στο κέλυφος σας αν νιώσετε ότι απειλείστε. Τα αισθήματα σας μπορεί να πληγωθούν εύκολα, ακόμα κι αν έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και είστε ικανοί να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Σας αρέσουν τα ταξίδια, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι έχετε μια βάση πίσω σας, στο σπίτι όπου σας περιμένει για να επανέλθετε. Η ασφάλεια είναι το παν για εσάς. Η φυσική ασφάλεια έρχεται μέσα από μια΄άνετη βάση από υπάρχοντα και άλλα που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο λόγος που κρατάτε πράγματα. Αν δεθείτε με κάποιον ή κάτι έχετε την τάση να είστε εξαρτητικός. Ανταποκρίνεστε στη ζωή με συναίσθημα. Οι διαθέσεις σας είναι τη μια πάνω και την άλλη κάτω ακριβώς όπως οι παλίρροιες. Πνευματικό μάθημα: Διάκριση. Η Σελήνη κυριαρχεί στον Καρκίνο οπότε είναι σημαντικό για το αστρολογικό σας γράφημα.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΛΕΩΝ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Λέων έχουν την τάση να είναι γενναιόδωροι, περήφανοι, συναισθηματικοί, ρομαντικοί, αλαζόνες, επιδεικτικοί, θαρραλέοι, τους αρέσει να λάμπουν, έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να πετυχαίνουν σε ό,τι κι αν κάνουν. Τους αρέσει να ηγούνται, είναι στη φύση τους. Σας αρέσει να ρισκάρετε και πολλές φορές μπορεί να γίνετε παράτολμος, σίγουρα όμως έχετε όρεξη για ζωή. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος για σας είναι να πληγώσει ή να βλάψει την περηφάνεια σας ή να σας φερθεί με αχαριστία. Είστε δάσκαλος στον έρωτα και την αγάπη και χρειάζεστε ένα ταίρι που να είστε περήφανος γι'αυτό αλλά και αυτό για εσάς. Μπορεί να γίνετε οξύθυμος, αλλά έχετε την τάση να μην μένετε για πολύ θυμωμένος. Σας αρέσει να παίζετε το βασιλικό ρόλο και να υπάρχει μια αίσθηση δράματος γύρω σας. Είστε πιστοί και προστατευτικοί σε αυτούς που αγαπάτε. Μπορείτε να γίνετε πεισματάρηδες. Θέλετε να είστε στο κέντρο της προσοχής και είστε ικανοί να κάνετε πράγματα για να τραβήξετε την προσοχή. Αν πληγωθεί η περηφάνεια σας ή η αξιοπρέπεια σας μπορείτε να συγχωρέσετε αλλά δεν ξεχνάτε. Είστε ζωντανοί και δυνατοί αλλά όχι αν σας πληγώσουν αυτά τα δυο. Απολαμβάνετε τον αθλητισμό και τις εξωτερικές δραστηριότητες. Η ανάγκη σας για αγάπη και στοργή είναι μεγάλη και έχετε ανάγκη από αποδοχή και σεβασμό. Αν απογοητευτείτε χάνετε την επιθυμία ή τη διάθεση σας για ζωή. Πνευματικό μάθημα: Ταπεινότητα. Ο Ήλιος κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό, οπότε είναι σημαντικός για το αστρολογικό σας γράφημα.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Παρθένο έχουν τη τάση να είναι πρακτικοί, αναλυτικοί, διακριτκοί, σχολαστικοί, προσεκτικοί ειδικά στις λεπτομέρειες, απαιτητικοί, μεθοδικοί, ήρεμοι, λιτοί, ντοπαλοί, στοχαστικοί, κριτικοί και κάπως εγωκεντρικοί. Το μυαλό σας είναι έξυπνο, με ζωηρότητα και εγρήγορση. Η απόκτηση γνώσης είναι σημαντική για εσάς. Ψάχνετε την τελειότητα και είστε από τα άτομα που θέλει κανείς να ζήσει μαζί λόγω των υψηλών στανταρ, της επιλεκτικότητας σας αλλά και επειδή είστε πρότυπο γι'αυτούς. Κατά καιρούς, οι άλλοι δεν συμβαδίζουν με τα υψηλά σας στάνταρ Το να βρίσκετε τι φταίει, τι πήγε λάθος είναι από τα φόρτε σας! Μερικές φορές, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις, αφού συχνά τείνετε να κριτικάρε αυτούς που αγαπάτε. Η απαισιοδοξία και η πολύ αυτοκριτική είναι σημεία που θα πρέπει να δείτε για να βελτιωθεί η καταστάση. Έχετε την τάση να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό, ειδικά σε μικρά πράγματα ή λεπτομέρειες. Η τόση πολύ σας ανησυχία είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Θα πρέπει να μάθετε να αφομοιώνετε κάθε εμπειρία χωρίς λύπη, χαρά ή πίκρα. Θα πρέπει να απαλλαγείτε από κάθε αρνητικότητα που πηγάζει από ένα αίσθημα ανεπάρκειας. Έχετε την τάση να δείνχνετε νεότεροι απ'ότι είστε, σε ό,τι ηλικία κι αν βρίσκεστε. Είστε ανήσυχος και νευρικός και μερικές φορές μπορεί να είστε αναποφάσιστος και όχι τόσο σίγουρος. Πνευματικό μάθημα: Υπηρεσία. Ο Ερμής κυβερνάει τον Παρθένο, έτσι ο Ερμής είναι σημαντικός στον αστρολογικό σας χάρτη.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΖΥΓΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Ζυγό τείνουν να είναι γοητευτικoί, εκλεπτυσμένοι, ελκυστικοί με κάποιο τρόπο, ευχάριστο, ελκυστικό, αναποφάσιστος, συνεργάσιμοι, κοινωνικοί, δημιουργικοί, καλλιτεχνικοί, ίσως μουσικοί , αρμονικοί, και θέλουν να ευχαριστήσουν και να μην ταράζουν τα κύματα. Επιδιώκουν την αποδοχή και την υποστήριξη από τους άλλους. Μπορεί να "χρειάζονται" την παρεα των άλλων και μισούν να είναι μόνοι. Είναι ικανοί να προσπαθούν πολύ σκληρά για να ευχαριστήσουν τους άλλους και θέσουν σε κίνδυνο τις δικές τους αρχές, προκειμένου να αρέσουν ή να είναι δημοφιλής. Ωστόσο, μπορουν επίσης να είναι πολύ εγωκεντρικοί. Έχουν μια δυσκολία στο να λένε «όχι». Δεν μπορούν να αντέξουν διαταραχές και δυσαρμονίες και θέλουν τα πάντα να είναι ισορροπημένα, έτοιμα, και αρμονικά. Τους αρέσει να κοιτάζουν όλες τις πλευρές ενός ζητήματος πριν από τη λήψη αποφασεων. Αγαπούν να συγκρίνουν τα πράγματα και να βρίσκουν αναλογίες. Μπορούν να απολαύσουν την επιχειρηματολογία, αλλά μποούν να είναι και πολύ διπλωματικοί με ένα φιλικό τόνο. Η εμφάνιση είναι σημαντική για αυτούς. Έχουν την τάση να προσελκύουν ό, τι κι αν είναι αυτό που χρειάζονται χωρίς καμία πραγματική προσπάθεια από μέρους τους . Πνευματικό μάθημα : Αποφασιστικότητα, ειδικά στις σχέσεις. Η Αφροδίτη κυριαρχεί στον Ζυγό έτσι η Αφροδίτη θα είναι η πιο σημαντική στο χάρτη τους.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο στον Σκορπιό έχουν τα τάση να είναι μυστυριώδεις, επιφυλακτικοί, βαθείς, αναγεννητικοί, έκφυλοι, επίμονοι, πεισματικοί στη σκέψη, θαρραλεοι, αυτόνομοι εκτός ίσως με τα πάθη, δημιουργικοί, ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και σιωπηλοί. Σύμφωνα με την πνευματική αστρολόγο Isabel Hickey ο ωροσκόπος στο Σκορπιό είναι πολύ δυνατός. Αντιπροσωπεύει το πεδίο μάχης όπου τα χαμηλότερα και τα ψηλότερα "είναι" πρέπει να έρθουν σε θανάσιμο αγώνα. Θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν και τα κατώτερα "είναι¨(ο κατώτερος εαυτός) θα πρέπει να πεθάνουν και να δώσουν τρόπους ώστε να υπακούσει αλλά και να προσεγγίσει τον ανώτερο εαυτό του. Σωματικά, συναισθηματικά, ψυχικά αλλά και πνευματικά επίπεδα.Φαίνεστε ήρεμος εξωτερικά αλλά μπορεί να γίνετε πολύ συναισθηματικός μέσα σας. "Τα νερά είναι βαθιά", όπως λένε. Έχετε την τάση να είστε σιωπηλός, προσπαθώντας να μάθετε τα κίνητρα των άλλων, χωρίς όμως να δείχνετε τα δικά σας. Λατρεύετε σίγουρα να παίζετε τον ντεντέκτιβ ή τον ερευνητή. Πρέπει να ξέρετε τα πάντα, πως και γιατί. Έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα και δύναμη για να ξεπεράσετε τους εχθρούς σας,ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τη δυσαρέσκεια, τη κτητικότητα και τη ζήλεια. Υπάρχει γοητεία, έγνοια, ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό, το θάνατο, το φύλο ή την ανάρρωση. Μπορείτε να γίνετε διάβολος ή άγγελος, ο αετός ή το τσίμπημα του σκορπιού. Πνευματικό μάθημα: Συγχώρεση. Ο Άρης και ο Πλούτωνας κυριαρχούν στον Σκορπιό, οπότε είναι σημαντικοί στο αστρολογικό σας γράφημα.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Αιγόκερω έχουν την τάση να είναι ευαίσθητοι, εργατικοί, φιλόδοξοι, κριτικοί, του καθήκοντος, επιφυλακτικοί, πρακτικοί, προσγειωμένοι και ψυχροί. Ίσως έιχατε κάποια προβλήματα επικοικωνίας στη παιδική σας ηλικία. Ίσως να υποφέρετε συχνά από αισθήματα ανεπάρκειας. Θα ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα μέσα από καθαρά ανάγκη για να προσδιορίσετε τη επίτευξη των στόχων αλλά και των σκοπών στη ζωή σας. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και δεν κατασταλάζετε αν δεν έχετε φτάσει τα υψηλά στάνταρ που έχετε θέσει. Τα χρήματα, η δύναμη και η κοινωνική θέση είναι σημαντικά για εσάς. Το πρόσωπο που δείχνετε προς τα έξω μπορεί να λαμβάνεται ως ψυχρότητα. Σε σας φαίνεται ότι έτσι έχετε υπευθυνότητα και ότι απλά κάνετε το καθήκον σας. Μπορεί να έχετε προβλήματα με τα πόδια σας ή τα γόνατα σας. Το πρόβλημα των ποδιών σας αντανακλάται από την εσωτερική σας ανικανότητα για ευελιξία. Πνευματικό μάθημα: Κοινωνικότητα. Ο Κρόνος κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό,οπότε είναι σημαντικό για το αστρολογικό σας γράφημα.

Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο στον Τοξότη έχουν τη τάση να είναι ιδεαλιστές, φιλόδοξοι, ενθουσιώδεις, αυθόρμητοι, να έχουν θρησκευτικές τάσεις ή δυνατά πιστεύω, να είναι σωματικά δραστήριοι, να τους αρέσει η ανάληψη ρίσκων, φιλοσοφημλενοι, εξωστρεφής, κοινωνικοί, αγωνιστές και επιφανειακοί. Ο Κένταυρος είναι μίσο ζώο μισό άνθρωπος και αυτός ίσως είναι και ο τρόπος που λειτουργείτε και εσείς. Έχετε συνήθως μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά σίγουρα έχετε μια απείθαρχη φύση στο χαρακτήρα σας. Μπορείτε να είστε με τα καλύτερα ή με τα χειρότερα. Σας αρέσει η φύση, τα ζώα, ο αθλητισμός, τα τυχερά παιχνίδια, η περιπέτεια και τα ταξίδια. Ίσως κάποιες φορές έχετε έλλειψη συγκέντρωσης ή αφηρημάδα. Πιθανόν να έχετε πολλές γνωριμίες, αλλά στη πραγματικότητα έχετε λίγους φίλους. Έχετε την τάση να έχετε περιστασιακές ή επιφανειακές σχέσεις και όχι να προσωράτε βαθύτερα σε αυτές. Είστε ανήσυχο πνεύμα και σας αρέσει να είστε σε κίνηση. Πολλές φορές σταματάτε για να δείτε που είστε πραγματικά και τι συμβαίνει γύρω σας. Έχετε την τάση να είστε ομιλιτικός και άμεσος. Είναι πιθανόν να σας λείπει το τακτ ή η διακρτικότητα λόγω της ειλικρίνειας σας. Οι ιδέες είναι κάτι σημαντικό για εσάς. Συνήθως βλέπετε τη γενικότερη εικόνα παρά τόσο τις λεπτομέρειες. Ίσως να υπόσχεσθε πολλά και να κάνετε λίγα στη πράξη. Μπορεί τη μια να είστε στα ύψη και την άλλη να είστε βυθισμένος στον πάτο της θάλασσας. Ποιό θα επιλέξετε; Πνευματικό μάθημα: Συγκράτηση και σταματείστε να χρονοτριβείτε. Ο Δίας κυριαρχεί στον Τοξότη, οπότε ο πλανήτης αυτός είναι πολύ σημαντικός στο αστρολογικό σας γράφημα.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι άνθρωποι με ωροσκόπο Υδροχόο τείνουν να είναι αλτρουιστικοί φιλικοί αλλά ανεξάρτητοι απρόσωποι ανθρωπιστικοί κοινωνικοί πνευματικοί φιλελεύθεροι- επαναστατικοί και ασυνήθιστοι. Είστε εδώ για να μάθετε αλτρουισμός την αδελφοσύνη και την εργασία για το κοινό καλό να ξεχάσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες για χάρη των φίλων οι οποίοι μπορεί ακόμα να είναι ξένοι. Έχετε νέους και διαφορετικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων. Μπορείτε να είστε πολύ πρωτότυποι και εφευρετικοί ίσως εκκεντρικοί ή μποέμ. Είστε επιρρεπείς σε αβέβαιες και ξαφνικές παρορμήσεις. Έχετε την τάση να είστε πολύ έξυπνοι διαθέτοντας ένα καλό μυαλό. Έχετε την ικανότητα της οργάνωσης είστε ικανοί και πρακτικοί. Είστε έξυπνοι αλλά μερικές φορές ψυχροί. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο απόσπασμα για σας. Δεν μπορείτε να αντέξετε την κτητικότητα και τη ζήλια και χρειάζεστε αρκετή ελευθερία. Ανάλογα με τις σχετικές δυνάμεις του Κρόνου και του Ουρανού στο χάρτη σας προσοχή ψυχρότητα και εγωισμός μπορεί να εμφανηστούν (Κρόνος ισχυρότερος) ή θα υπάρχει περισσότερος αλτρουισμός φιλελευθερισμός και ελεύθερη ροή (Ουρανός ισχυρότερος). Αν ο Ουρανός είναι ισχυρότερος τότε τα του του πνεύματος θα είναι ισχυρότερα από ό, τι η υλιστική κοσμικότητα. Πνευματικό μάθημα: Ζεστασιά (λιγότερο κεφάλι και περισσότερο καρδιά). Ο Κρόνος και ο Ουρανός και οι δύο ηγούνται του Υδροχόου έτσι ο Κρόνος και ο Ουρανός θα είναι σημαντικοί στο χάρτη.
Εάν ο Ωροσκόπος σας είναι: -ΙΧΘΥΣ
Οι άνθρωποι που έχουν ωροσκόπο Ιχθύ έχουν την τάση να είναι ευαίσθητοι, συμπονετικοί, ενσυναίσθητοι, ονειροπόλοι, πνευματικοί, αναποφάσιστοι, ιδεολόγοι, ρομαντικοί, στοργικοί, χαλαροί, αφηρημένοι, ίσως τεμπέληδες και δεν τους αρέσει να ασχολούνται τόσο με τα καθημερινά πρακτικά που έχει η ζωή. Μερικές φορές έχετε την τάση να μην είστε επικεντρωμένος ευαισθητοποιημένα σε παρούσες στιγμές. Ονειρεύεστε πολλές φορές τη ζωή χωρίς να τη ζείτε. Η μουσική και ο χορός σας ελκύουν. Έχετε κάποιες τάσεις εξάρτησης όπως ναρκωτικά ή αλκόολ. Ίσως έχετε μια μοναξιά που τίποτα από τον εξωτερικό κόσμο να μην μπορεί να την αλλάξει. Η μοναξιά, όμως κατά καιρούς σας είναι αναγκαία. Οι δονήσεις της γης αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν είναι δύσκολο για την ευαίσθητη ψυχή αλλά και το πνεύμα σας να τα αντέξουν. Είστε πολύ ευαίσθητοι στις συνθήκες του περιβάλλοντος σας και μπορεί να γίνετε ψυχικό σφουγγάρι, απορροφώντας αυτά που είναι γύρω σας καλά ή κακά. Είστε πολύ συμπαθής αλλά θα πρέπει να μάθετε πως να είστε περισσότερο πρακτικοί και προσγειωμένοι και στο που θα εστιάσετε την ενέργεια σας από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να εξυπηρετείτε άλλους σε αυτή τη ζωή, αλλά θα πρέπει να προσέχετε να μην παρασέρνεστε από λόγια και διάφορες πονεμένες ιστορίες άλλων. Πνευματικό μάθημα: Επιμονή. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας κυριαρχούν σε αυτό το ζώδιο, οπότε είναι σημαντικό για το αστρολογικό σας γράφημα.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη