Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Κριός & Απιστία

Ιδιαίτερα τολμηρός όσον αφορά στην προσέγγιση του εκάστοτε θύματος, αλλά και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνος όσον αφορά στο αλατοπίπερο της σεξουαλικής του ζωής είναι ο σύντροφος Κριός. Γεμάτος αυτοπεποίθηση δεν χάνει ευκαιρία ώστε να επιβεβαιώσει την ισχύ του Εγώ του και δύσκολα μένει πιστός στην μόνιμη σύντροφό του. Ο Κριός μπορεί να αγαπήσει και να εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με ένα ορισμένο άτομο για χρόνια κι όμως να συνεχίζει παράλληλα την ατέλειωτη σειρά από εκτός προγράμματος βραχύβιες σεξουαλικές περιπέτειες. Έτσι μπορεί να είναι ικανοποιημένος και να ανταπεξέρχεται στα συντροφικά του καθήκοντα, για αυτό μην προσπαθήσετε να τον δαμάσετε.


Ο άντρας Κριός θέλει και έχει ανάγκη τον ρομαντισμό μέσα στην σχέση του, όταν όμως αυτός δεν υπάρχει, τότε πολύ εύκολα θα κοιτάξει άλλου. Αυτό όμως αποτελεί και απόρια της απερίσκεπτης στάσης του. Ορμάει με όλο του το είναι σε κάθε νέα ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική.

Ο Κριός είναι ενθουσιώδης και μπορεί άνετα να συνδυάσει δυο σχέσεις. Είναι εγωιστής και του αρέσει να κατακτά τις γυναίκες. Κάνει συχνά γνωριμίες μέσω internet. Δεν αγαπά τις προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει σασπένς, περιπέτειες, προκλήσεις χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Είναι παρορμητικός και αναζητά επιβεβαίωση. Του αρέσει η πρωτιά και δεν θέλει με τίποτα να είναι εκείνος το τρίτο πρόσωπο. Μπλέκει συχνά σε ερωτικές περιπέτειες. Δεν μπαίνει σε διλήμματα, αποφασίζει γρήγορα και αφήνει πίσω τη λογική. Δεν θεωρείται πιστός. Οι παράλληλες σχέσεις τον απογειώνουν αλλά και τον αποσυντονίζουν. Ξεφεύγει από την πραγματικότητα και δύσκολα επανέρχεται. Ξεμυαλίζεται εύκολα στη διάρκεια του γάμου του. Αναζητά το πάθος και βάζει τον έρωτα πάνω απ’όλα. Φεύγει από το γάμο αν το πάθος στη νέα του σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Αν τον υποψιαστείς και τον πιέσεις, θα στα πει όλα.Η γυναίκα Κριός θα κάνει σχέση αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή από τον άντρα της ή αν χάσει την ελευθερία της. Αν την απατήσεις, θα χωρίσει. Θέλει πάθος και ένταση στο γάμο. Είναι απαιτητική και τα θέλει όλα και φυσικά, ερωτική αποκλειστικότητα. Αν αποφασίσει να φύγει από το γάμο της, θα απαιτήσει ανταπόκριση από το νέο αγαπημένο της.

Για να μην χάσετε την γυναίκα Κριό θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχουν, ζωντανά μέσα στην σχέση σας, τα δυνατά αισθήματα καθώς και το πάθος και ο ρομαντισμός. Είναι παρά πολύ χαδιάρα, δεκτική, διαισθητική και αισθητική και όσο νιώθει ότι την αγαπάτε να είστε απόλυτα σίγουρη ότι ουδέποτε θα σας απατήσει.Πηγές: missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου