Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Αιγόκερως & Γάμος

Όταν οι Αιγόκεροι επιλέξουν κάποιον για τους συνοδέψει για το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για την εν λόγω σχέση, προκειμένου να την κάνουν να λειτουργήσει σωστά. Η σχέση σημαίνει πολύ περισσότερα γι ‘αυτούς από ένα μέσο για την αύξηση της οικογένειας, θέλουν κάποιο άτομο να τους συντροφεύει στις καλές και κακές στιγμές. Αποδίδουν ένα αίσθημα υπερηφάνειας και θεωρούν επίτευγμα την επιτυχία στον γάμο, ακριβώς όπως κάνουν στην περίπτωση της επαγγελματικής επιτυχίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γυρίζουν πάντα πίσω στις στιγμές που καθόρισαν τη σχέση τους και την οδήγησαν στον γάμο και τι πέρασαν μαζί με τον σύντροφο τους.

Αλλά όταν πρόκειται για τους Αιγόκερους, άνδρες ή γυναίκες, υπάρχει μία υπερβολική αφοσίωση στην οικογένεια τους. Είναι σίγουρα αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να παρέχουν στην οικογένεια τους ό,τι χρειάζεται και θέλουν, και ο σύντροφος τους να είναι αφιερωμένος σε αυτήν και να έχει συναίσθηση των καθηκόντων. Για παράδειγμα, μια μητέρα Αιγόκερως θα πρέπει να εργάζεται για να φέρει περισσότερα χρήματα στην οικογένεια. Αν υπάρχει τάξη και οργάνωση ,τότε η οικογένεια έχει να κερδίσει πολλά. Αυτά όμως τα πράγματα μπορεί να έχουν κάποιες μόνιμες επιπτώσεις στα παιδιά και τον γάμο, όταν ο μόνος στόχος είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου παραμελώντας κάποιες συναισθηματικές ανάγκες. Υπομονή, ενέργεια και αγάπη είναι πιο σημαντικά για τη σχέση από το χρήμα.Η γυναίκα Αιγόκερως πολύ συχνά δεν είναι ικανοποιημένη συναισθηματικά από το γάμο και την οικογενειακή της κατάσταση. Συνήθως οι επιλογές της είναι ακατάλληλες, δίνοντας της τη δυνατότητα να παίζει εκείνη τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση. Ο ρόλος αυτός της ταιριάζει απόλυτα αλλά στερείται συχνά το πάθος και τη συναισθηματική ταύτιση, την οποία έχει πολύ ανάγκη, αλλά και την διώχνει εξίσου. Έτσι απομακρύνει συναισθηματικά με τον τρόπο της το σύντροφο της. Ζητάει πολλά χωρίς να εξωτερικεύει τις επιθυμίες της. Ο σύντροφος της πολλές φορές δεν είναι ικανός να πιάσει αυτά τα μηνύματα και εκείνη από εγωισμό και υπερηφάνεια δεν αντιδράει και θάβει μέσα της σιγά σιγά τις ανάγκες για επικοινωνία. Μαθαίνει να ζει απομονωμένη στον εαυτό της, εξασκώντας ταυτόχρονα σε υπερβολικό βαθμό άψογα όλα τα καθήκοντα της. Αυτή η στέρηση όμως πολύ συχνά την ρίχνει στην αγκαλιά ενός παθιασμένου εραστή που ξέρει να χειρίζεται μια συναισθηματικά στερημένη γυναίκα που του χαρίζει κάποιο κομμάτι από τη ζωή της. Πολλές φορές το μετανιώνει. Άλλες πάλι έχει μια γλυκειά ανάμνηση, γιατί η ίδια είναι μάλλον αδύνατον να φτάσει στο διαζύγιο. Δεν της ταιριάζει. Επειδή αυτά που ζητάει στο γάμο είναι η ασφάλεια, η σταθερότητα και μια παγιωμένη ζωή δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα η έλλειψη επικοινωνίας με το σύντροφο της. Μαθαίνει να ζει χωρίς αυτήν.

Οι Αιγόκεροι γίνονται εξαιρετικοί γονείς σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών τους. Έχουν πάντα την τάση να το παρακάνουν με όλα, και να κρίνουν τις ικανότητες των παιδιών τους με βάση τα δικά τους πρότυπα που είναι πάρα πολύ υψηλά. Τα παιδιά αναπτύσσονται με ενθάρρυνση αλλά μπορεί να καταλήξουν να τους ασκούν κριτική και να τους κάνουν παρατηρήσεις. Θα έκανε ιδιαίτερα καλό σε αυτούς τους γονείς αν ενθάρρυναν περισσότερο τα παιδιά τους και εκτιμούσαν τις ικανότητες τους.Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου