Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Καρκίνος & Γάμος

Οι Καρκίνοι είναι πρόθυμοι να παντρευτούν, αν έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Έχουν πολύ καλούς οικογενειακούς δεσμούς και ένα μεγάλο και υπέροχο  κύκλο φίλων…Αυτός ο συναισθηματικός σύνδεσμος είναι που τους εξιτάρει. Ακόμα και όταν ζουν μόνοι, κάνουν πράγματα που πραγματικά θυμίζουν έναν οικογενειακό τρόπο. Είναι εξαιρετικοί σύζυγοι και υπέροχοι γονείς.
Και ενώ θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστήσουν την οικογενειακή ζωή τους καλύτερη, μην περιμένετε να εγκαταλείψουν τις επαγγελματικές προσπάθειες τους. Θα αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που έρχονται το δρόμο τους γιατί η εργασία τους είναι το εργαλείο για να παρέχουν άνεση στην οικογένεια τους.

Οι Καρκίνοι έχουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα – τι χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της σταδιοδρομίας των παιδιών τους. Θέλουν να εργαστούν σκληρά και να κάνουν πολλά χρήματα ώστε να μπορούν να παρέχουν στην οικογένεια τους όλα τα αναγκαία αγαθά, αλλά πάλι έχουν μια ισχυρή ώθηση για να είναι με τον σύζυγο τους και τα παιδιά, και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αυτό το ένστικτο είναι πολύ ισχυρότερο στις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να ασχοληθούν με τα παιδιά τους, να μαγειρεύουν το αγαπημένο φαγητό τους, να τα βοηθήσουν στο σχολείο με τα μαθήματα τους, και να φροντίσουν για τους συζύγους τους όταν έρθουν στο σπίτι από την εργασία.

Οι Καρκίνοι χωρίς αμφιβολία έχουν μια έντονα αισθησιακή πλευρά που κρατάει την σχέση τους ζωντανή για χρόνια. Αυτός ο αισθησιασμός, τους βοηθάει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της οικογένειας ,να είναι ενωμένη και να λύνουν από κοινού τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάζονται.


Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου