Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Δίδυμοι & Γάμος

Οι Δίδυμοι θα πρέπει να ζυγίσουν τα πάντα προτού αποφασίσουν να παντρευτούν, για να μη τους πιάσει αργότερα πανικός και ζητήσουν εκ των υστέρων πάλι την ελευθερία ή την ανεξαρτησία που είχαν πριν. Η αλήθεια είναι, ότι όταν το θέλουν είναι ικανοί να κάνουν μια σχέση να λειτουργήσει σωστά. Είναι πολύ καλοί στο να εκφράζουν τα συναισθήματα τους  χωρίς κάποια συστολή. Μπορούνκαι φέρνουν εις πέρας κάθε είδους επικοινωνία. Έχουν άψογο νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Μπορούν χωρίς δυσκολία να εναρμονίσουν την δική τους άποψη με του συντρόφου τους. Θα πρέπει να προσέχουν, να ακούν περισσότερο, και να προσπαθούν να μη προβάλουν περισσότερο τις απόψεις που θέλουν εκείνοι.

Οι Δίδυμοι επιζητούν την ισότητα σε έναν γάμο, σε όλα τα επίπεδα. Είναι ενθουσιώδεις, ευχάριστοι και έχουν την ικανότητα να παίρνουν τα πράγματα και τις καταστάσεις ανάλαφρα. Αυτό είναι και ένας από τους λόγους που τον κάνουν να φαίνεται πολύ νεότερος και δραστήριος από ό,τι πραγματικά είναι, και να τον κάνει πραγματικά ακαταμάχητο ερωτικά.

Στους Διδύμους δεν αρέσει η ρουτίνα και καλό θα είναι ο σύντροφος να του δίνει κάποια κίνητρα αλλά και πράξεις για κάτι διαφορετικό, ώστε να μη βαρεθούν εύκολα μέσα σε ένα γάμο ή μια συμβίωση. Η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολλά για να καλυτερέψει η έγγαμη ζωή τους. Κάποιες φορές , όμως θα πρέπει να προσπαθήσουν να ηρεμούν και όχι να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει κάτι δυνατό ή έντονο που θα τους ταρακουνήσει. Καλό είναι οι Δίδυμοι, να προσέχουν να μην αναζητούν συνεχώς περίεργα, καινούρια πράγματα, γιατί καμιά φορά μπορεί να χάσουν τα ήδη σταθερά, μια για πάντα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου