Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Κριού

Κριός- Κριός
Αρκετά αρμονική σχέση. Η σχέση αυτή θα απαιτήσει μερικές θυσίες, γιατί υπάρχει μια σύγκρουση θελήσεων που ίσως απαιτήσει συμβιβασμούς. Αξίζει όμως τον κόπο. Προσπαθείτε συχνά να εξωτερικεύετε τα θετικά ή αρνητικά στοιχεία των χαρακτηριστικών σας.

Κριός – Ταύρος
Δεν θα μπορέσετε ποτέ να καταλάβετε γιατί σας ικανοποιεί τόσο ένας δεσμός με Ταύρο. Θα εξαρτιέστε από αυτόν, τη στιγμή που φροντίζετε για την ανεξαρτησία σας. Και αυτός όμως, θα γίνει σκλάβος σας αν τον εμπιστευτείτε και τον υπερασπίζετε. Καλό θα είναι να μη πληγώνετε την ευαίσθητη φύση του και με τη σειρά του θα σας ανταμείψει.


Κριός – Δίδυμοι
Κίνηση – κίνηση – κίνηση. Τόση που ίσως κουράσει ακόμα και τον ενεργητικό Κριό. Η εριστική διάθεση του ίσως αναστατώσει τον Δίδυμο. Εκφράζετε τη γνώμη σας ήρεμα, δείξτε ενδιαφέρον, προσπαθείστε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και θα ανακαλύψετε μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη σχέση.

Κριός – Καρκίνος
Η επίθεση και η άμυνα συναντιούνται εδώ σε μια αρκετά δύσκολη σχέση, που θα απαιτήσει ιδιαίτερη προσέγγιση και από τις δύο πλευρές. Ο Καρκίνος θα σας προστατεύει και θα προσπαθεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας. Η επιθετικότητα σας, όμως οι επιπόλαιες βιαστικές κινήσεις σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας ίσως τον αναγκάσουν να κλειστεί στον εαυτό του.

Κριός – Λέων
Αυτή είναι μια τέλεια σχέση, εάν όμως κατορθώσουν και οι δύο μεριές να συγκρατήσουν την επιθετικότητα και τον εγωισμό τους. Μην παίρνετε στα σοβαρά τους καυγάδες σας, σεβαστείτε ο ένας την αξιόπρεπεια του άλλου, βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Η σχέση αυτή θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

Κριός – Παρθένος
Εδώ ίσως χρειαστούν πολλές υποχωρήσεις από τον Κριό. Θα πρέπει να μειώσει την ανταγωνιστική του διάθεση, να δείξει περισσότερη κατανόηση, ακόμα τον σεβασμό αλλά και την αναγνώριση που χρειάζεται ένας Παρθένος. Βέβαια, ο Παρθένος δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα του όπως θα ήθελε ένας Κριός, αλλά αναλαμβάνει ευχαρίστως τις …κουραστικές λεπτομέρειες μιας δουλειάς.

Κριός – Ζυγός
Η φλογερή, μαχητική σας φύση μπορεί να φοβίσει τον Ζυγό, ενώ αντίθετα, η ζεστασιά σας τον ελκύει. Προσπαθήστε να συμβιβάσετε τις αντίθετες φύσεις σας, την ηρεμία του Ζυγού με την ένταση του Κριού, για να μη πέφτετε συνεχώς από την αγάπη στο μίσος! Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην υπάρχουν καταπιέσεις.

Κριός – Σκορπιός
Σε μια τόσο φλογερή σχέση οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Στον έρωτα ταιριάζετε απόλυτα σχεδόν, αλλά συναισθηματικά, δυστυχώς ο χαμένος θα είστε εσείς είτε έτσι είτε αλλιώς. Ο Σκορπιός ακολουθεί πάντα τη δική του γνώμη και έχει την απαίτηση να τον σέβεστε και να τον φοβάστε. Θα το ανεχτεί αυτό όμως ένας ανεξάρτητος Κριός;

Κριός – Τοξότης
Αυτή η σχέση είναι η πραγματική περιπέτεια! Ενδιαφέρουσα, αυθόρμητη, γεμάτη από την αλλαγή και την ένταση που ζητάνε και οι δυο πλευρές. Βέβαια, ο Τοξότης δύσκολα υποτάσσεται ολοκληρωτικά, ενώ έχει από σας, ίσως πολλές φορές την απαίτηση να υποταγείτε. Καλό θα ήταν να μην είστε απότομοι γιατί πληγώνεται εύκολα, δώστε ο ένας τον άλλον την ελευθερία που χρειάζεστε και πείστε τον πως πράγματι τον θέλετε!Ταιριάζετε πολύ.

Κριός – Αιγόκερως
Η σχέση σας με τον πρακτικό και συντηρητικό Αιγόκερω είναι ό,τι χρειάζεστε για να ισορροπήσετε τον συνήθως επιπόλαιο χαρακτήρα σας. Σέβεστε την υπομονή και τη δύναμη που αντιπροσωπεύει ένας Αιγόκερως, θα διαπιστώσετε όμως, ίσως μεγάλη δόση ανταγωνισμού και τεράστια σύγκρουση των θέλω του καθενός. Μιλάτε συχνά σε αυτόν, γι΄αυτά που νιώθετε και ακούτε προσεχτικά τα λόγια και τις συμβουλές του. Θα νιώσετε μεγάλη σιγουριά.

Κριός –  Υδροχόος
Η αλήθεια είναι ότι η κοινή σας αγάπη για ανεξαρτησία θα σας φέρει πολύ κοντά. Όμως η έλλειψη προγραμματισμού που διακρίνει έναν Υδροχόο δεν σας χαρίζει σιγουριά ( έστω κι αν αυτό είναι κάτι που σας γοητεύει) και τα ιδανικά του καθενός συγκρούονται με τη δική σας άποψη για τη ζωή. Αφήστε τον Υδροχόο ελεύθερο και καλό θα είναι να δείχνετε κατανόηση.

Κριός – Ιχθύς
Στη σχέση αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί αλλιώς θα χάσετε μια βαθιά και πολύ όμορφη σχέση. Κι αυτό γιατί μπορεί να παρερμηνεύσετε την ευαισθησία του Ιχθύος σαν αδυναμία. Κι όμως ο Ιχθύς μπορεί να σας χαρίσει μια εξαίρετη, γεμάτη πάθος σχέση, με την αφοσίωση και την αγάπη του. Καλό θα είναι να μην τον κριτικάρετε και να του δώσετε την απαραίτητη συναισθηματική συμπαράσταση. Εάν βρείτε έναν σωστό και κοινό δρόμο, σίγουρα δεν θα χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου