Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ταύρος & Γάμος

Οι Ταύροι έχουν ήδη μία καλή κοινωνική θέση και έναν ψηλό λογαριασμό στην τράπεζα προτού ακόμα παντρευτούν! Έχουν ήδη σταθεροποιηθεί στην καριέρα τους και από την στιγμή που θα παντρευτούν δεν σκοπεύουν να κάνουν οτιδήποτε ριψοκίνδυνο για τα επόμενα χρόνια.  Είναι σταθερά άτομα, πιστά και αναζητούν την ασφάλεια. Έχουν συνήθως, δικό τους σπίτι όπου και μετακομίζουν ή συζούν με κάποιον σύντροφο. Θέλουν να παρέχουν και να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την οικογένεια τους, από υλικής και οικονομικής πλευράς. Κι αυτό, γιατί τους αρέσει να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον αρμονικό,  με υποστήριξη και χωρίς εντάσεις.


Καλό είναι να προσπαθήσουν να ελέγξουν τη ζήλεια και τη κτητικότητα τους μέσα στο γάμο ή τη συμβίωση. Επίσης, καλό είναι να θυμούνται, ειδικά οι άντρες Ταύροι, ότι θα πρέπει να περιορίσουν τη στενόμυαλη πολλές φορές συμπεριφορά τους, αλλά και τα νεύρα ή το θυμό τους, όταν πιέζονται.

Η γυναίκα Ταύρος θεωρεί ότι η απόκτηση παιδιών είναι απαραίτητο στοιχείο σε έναν γάμο, η οποία θεωρεί ότι τα παιδιά είναι ολοκλήρωση και ευκαιρία προσφοράς. Από τα παιδιά της δεν θα λείψει τίποτα αλλά απαιτεί από αυτά να τη σέβονται, να είναι υπάκουα και να τηρούν τους κανόνες. Δεν βασανίζεται να τα κατανοήσει συναισθηματικά , ούτε άλλωστε και τον σύντροφο της. Αφού έχουν όλοι αυτά που εκείνη θεωρεί απαραίτητα, δεν χρειάζονται τίποτα άλλο. Πολλές φορές οι Ταύροι θεωρούν δεδομένο ότι σας αγαπάνε και σχεδόν ποτέ δεν εκδηλώνουν την αγάπη τους με λόγια τρυφερότητας και αγάπης. Άλλωστε, είναι κάτι που το ξέρετε, ότι σας αγαπάει. Αυτό βέβαια, είναι λάθος, γιατί οι άνθρωποι θέλουν να συζητάνε αλλά και να ακούνε λόγια αγάπης και έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου