Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Υδροχόου

Υδροχόος – Κριός

Είναι μια σχέση αρκετά δύσκολη. Ο Κριός είναι εγωκεντρικός και δεν εκτιμάει τόσο εύκολα τη προσφορά των άλλων. Εσείς είστε περισσότερο ανθρωπιστής και έχετε ιδανικά. Ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί αυτή η σχέση είναι να διατηρήσετε και οι δύο την ανεξαρτησία και τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να παραμελήσετε αλλά και χωρίς να προσβάλετε τον εγωισμό του.


Υδροχόος – Ταύρος

Σίγουρα ο συντηρητισμός του Ταύρου συγκρούεται με τον αντικομφορτισμό και τις επαναστατικές σας ιδέες. Έχετε ανάγκη όμως από τη σταθερότητα και τις πρακτικές του ιδέες. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο, δείξτε την αγάπη σας και προσπαθήστε να μην τον κριτικάρετε συχνότερα από όσο θα έπρεπε. Οι ιδιαίτερες στιγμές αλλά και ο αισθησιασμός του θα σας απογειώσουν!

Υδροχόος – Δίδυμοι

Έχετε μεγάλη επικοινωνία μεταξύ σας αλλά και η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται από ελευθερία, φυσική αρμονία αλλά και αγάπη για κάθε τι καινούριο ή μυστηριώδες. Μερικές φορές, σας εκνευρίζει η επιπολαιότητα και η επιφανειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων από τη μεριά του. Σας αρέσει όμως η ποικιλία, ο κόσμος και η μετακίνηση που χαρακτηρίζουν τη ζωή του.

Υδροχόος – Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζητάει σιγουριά και σας θέλει μόνο για τον εαυτό του. Η έλλειψη προγραμματισμού σας ίσως τον φοβίζει λίγο και ίσως θελήσει να σας υπερπροστατεύσει. Καλό θα είναι να του εξηγήσετε ότι χρειάζεστε να έχετε ανεξαρτησία και δείξτε φιλική διάθεση. Υπάρχει όμως ένα βασικό εμπόδιο, η αγάπη σας για αλλαγή και η αγάπη του για σταθερότητα. Μην τον κρίνετε αυστηρά, ξεπεράστε τα εμπόδια με αρκετή συζήτηση και τίμιες προσπάθειες, και θα δείτε πόσο αγαπητός, ευαίσθητος και τρυφερός είναι!

Υδροχόος – Λέων

Ένας εκρηκτικός δεσμός! Είναι μια σχέση με εκτίμηση, περιπέτεια, αγάπη και σίγουρα θα μοιάζατε να είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι καυγάδες και αυτή η σχέση μίσους – αγάπης μεταξύ σας. Ο Λέων ζητάει προσωπική ελευθερία και είναι κάπως εγωιστής, ενώ εσείς πιστεύετε μέσα σας στην ελευθερία του ανθρώπου μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Βρείτε τα κοινά σας σημεία και ενδιαφέροντα, σεβαστείτε τις απόψεις του, θαυμάστε τον, μην του ασκείτε πολύ σκληρή κριτική και μην πληγώνετε τον εγωισμό του!

Υδροχόος – Παρθένος

Ο μοναχικός και ντροπαλός Παρθένος σας φαίνεται αρκετά αντικοινωνικός. Δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό του. Χρειάζεται όμως τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σας και έχει ανάγκη από χαρά και διασκέδαση. Ανεχτείτε τις γκρίνιες του και την κριτική του και δίνετε του κίνητρο για να βγαίνετε έξω με φίλους. Χρειάζεστε τη βοήθεια, τις συμβουλές, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και το πρακτικό του μυαλό. Μπορεί να βάλει σε εφαρμογή τις ιδέες σας, μιας και εσείς τα πάτε καλύτερα στα λόγια, απ’ ότι στις πράξεις!

Υδροχόος – Ζυγός

Η σχέση αυτή βασίζεται στη κατανόηση, την αγάπη αλλά και τη φιλία. Υπάρχει αμοιβαία επιδοκιμασία και συνεργασία. Η δικαιοσύνη του Ζυγού σας χρειάζεται και σας γοητεύει. Θυσιάστε λίγη από την ελευθερία σας και μοιραστείτε μαζί του την κοινωνική σας ζωή. Θα είναι μια φοβερή και συναρπαστική εμπειρία, το «αλάτι » της σχέσης σας.

Υδροχόος – Σκορπιός

Είναι μια σχέση γεμάτη αντιθέσεις. Ή θα συμφωνείτε απόλυτα ή θα διαφωνείτε ριζικά. Η σεξουαλικά σας σχέση είναι αυθόρμητη αλλά και δύσκολη. Εξηγείστε του ότι έχετε απόλυτη ανάγκη από την ελευθερία σας και διατηρείστε την ιδιωτική σας ζωή. Αυτό θα τον γοητέψει, αλλά ίσως αντιμετωπίσετε λίγο την κτητική ζήλεια του. Πείτε του ότι έχετε ανάγκη να εκφράζεστε ελεύθερα και προσπαθήστε να μετατρέψετε την σκληρότητα του σε συμπαράσταση. Όταν συμφωνείτε είναι δύσκολο να χωρίσετε.

Υδροχόος – Τοξότης

Γενικά, έχετε πολλά κοινά σημεία και το κυριότερο από αυτά είναι η ανάγκη και των δύο για ελευθερία, που όμως ίσως μερικές φορές σας κάνει να χάνεστε, καθώς ψάχνετε σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις. Τελικά, θα ξανασυναντιέστε σε κάποιο κόμβο. Έχετε ανάγκη από τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του Τοξότη. Μην τον κριτικάρετε συχνά. Μοιραστείτε τους φίλους, τα ιδανικά, τα ενδιαφέροντα σας και ταξίδεψτε μαζί του!

Υδρχόος – Αιγόκερως

Αν και ο συντηρητισμός του συγκρούεται με την αγάπη σας για αλλαγή, χρειάζεστε ο ένας τον άλλον. Ο Αιγόκερως χρειάζεται τον αυθόρμητο ενθουσιασμό και τις ιδέες σας, κι εσείς την πρακτικότητα και τις συμβουλές του. Φοβάται τον πολύ κόσμο και τον ενοχλεί η έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους σας. Δείξτε του το ενδιαφέρον σας και θα ενσαρκώσει τις φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας. Δεχτείτε τη βοήθεια και την ειλικρινή γνώμη του, όσο και αν σας πληγώσει και να του μιλάτε πολύ!

Υδροχόος – Υδροχόος

Μια σχέση ιδιόρρυθμη, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό για την ελευθερία του άλλου. Υπάρχει όμως κίνδυνος να βρίσκεστε συνεχώς μακριά ο ένας από τον άλλον. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς φίλους, κοινούς στόχους. Θα νιώσετε πολύ όμορφα.

Υδροχόος – Ιχθύς

Μια αρκετά ικανοποιητική σχέση που όμως ίσως απαιτεί θυσίες από μέρους σας. Ο Ιχθύς θα σας ενθουσιάσει με τον αλτρουισμό και τα ιδανικά του, έχει όμως ανάγκη από το συναίσθημα και το ρομαντισμό. Καλό είναι να εκδηλώνεστε ακόμα λίγο περισσότερο και να ασχολείστε μαζί του. Θυσιάστε λίγη από την πολύτιμη ελευθερία σας και εκτιμήστε τη δικιά του προσφορά. Αξίζει τον κόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου