Skip to main content

Ερωτικές Συμβατότητες Υδροχόου

Υδροχόος – Κριός

Είναι μια σχέση αρκετά δύσκολη. Ο Κριός είναι εγωκεντρικός και δεν εκτιμάει τόσο εύκολα τη προσφορά των άλλων. Εσείς είστε περισσότερο ανθρωπιστής και έχετε ιδανικά. Ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί αυτή η σχέση είναι να διατηρήσετε και οι δύο την ανεξαρτησία και τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να παραμελήσετε αλλά και χωρίς να προσβάλετε τον εγωισμό του.


Υδροχόος – Ταύρος

Σίγουρα ο συντηρητισμός του Ταύρου συγκρούεται με τον αντικομφορτισμό και τις επαναστατικές σας ιδέες. Έχετε ανάγκη όμως από τη σταθερότητα και τις πρακτικές του ιδέες. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο, δείξτε την αγάπη σας και προσπαθήστε να μην τον κριτικάρετε συχνότερα από όσο θα έπρεπε. Οι ιδιαίτερες στιγμές αλλά και ο αισθησιασμός του θα σας απογειώσουν!

Υδροχόος – Δίδυμοι

Έχετε μεγάλη επικοινωνία μεταξύ σας αλλά και η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται από ελευθερία, φυσική αρμονία αλλά και αγάπη για κάθε τι καινούριο ή μυστηριώδες. Μερικές φορές, σας εκνευρίζει η επιπολαιότητα και η επιφανειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων από τη μεριά του. Σας αρέσει όμως η ποικιλία, ο κόσμος και η μετακίνηση που χαρακτηρίζουν τη ζωή του.

Υδροχόος – Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζητάει σιγουριά και σας θέλει μόνο για τον εαυτό του. Η έλλειψη προγραμματισμού σας ίσως τον φοβίζει λίγο και ίσως θελήσει να σας υπερπροστατεύσει. Καλό θα είναι να του εξηγήσετε ότι χρειάζεστε να έχετε ανεξαρτησία και δείξτε φιλική διάθεση. Υπάρχει όμως ένα βασικό εμπόδιο, η αγάπη σας για αλλαγή και η αγάπη του για σταθερότητα. Μην τον κρίνετε αυστηρά, ξεπεράστε τα εμπόδια με αρκετή συζήτηση και τίμιες προσπάθειες, και θα δείτε πόσο αγαπητός, ευαίσθητος και τρυφερός είναι!

Υδροχόος – Λέων

Ένας εκρηκτικός δεσμός! Είναι μια σχέση με εκτίμηση, περιπέτεια, αγάπη και σίγουρα θα μοιάζατε να είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι καυγάδες και αυτή η σχέση μίσους – αγάπης μεταξύ σας. Ο Λέων ζητάει προσωπική ελευθερία και είναι κάπως εγωιστής, ενώ εσείς πιστεύετε μέσα σας στην ελευθερία του ανθρώπου μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Βρείτε τα κοινά σας σημεία και ενδιαφέροντα, σεβαστείτε τις απόψεις του, θαυμάστε τον, μην του ασκείτε πολύ σκληρή κριτική και μην πληγώνετε τον εγωισμό του!

Υδροχόος – Παρθένος

Ο μοναχικός και ντροπαλός Παρθένος σας φαίνεται αρκετά αντικοινωνικός. Δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό του. Χρειάζεται όμως τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σας και έχει ανάγκη από χαρά και διασκέδαση. Ανεχτείτε τις γκρίνιες του και την κριτική του και δίνετε του κίνητρο για να βγαίνετε έξω με φίλους. Χρειάζεστε τη βοήθεια, τις συμβουλές, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και το πρακτικό του μυαλό. Μπορεί να βάλει σε εφαρμογή τις ιδέες σας, μιας και εσείς τα πάτε καλύτερα στα λόγια, απ’ ότι στις πράξεις!

Υδροχόος – Ζυγός

Η σχέση αυτή βασίζεται στη κατανόηση, την αγάπη αλλά και τη φιλία. Υπάρχει αμοιβαία επιδοκιμασία και συνεργασία. Η δικαιοσύνη του Ζυγού σας χρειάζεται και σας γοητεύει. Θυσιάστε λίγη από την ελευθερία σας και μοιραστείτε μαζί του την κοινωνική σας ζωή. Θα είναι μια φοβερή και συναρπαστική εμπειρία, το «αλάτι » της σχέσης σας.

Υδροχόος – Σκορπιός

Είναι μια σχέση γεμάτη αντιθέσεις. Ή θα συμφωνείτε απόλυτα ή θα διαφωνείτε ριζικά. Η σεξουαλικά σας σχέση είναι αυθόρμητη αλλά και δύσκολη. Εξηγείστε του ότι έχετε απόλυτη ανάγκη από την ελευθερία σας και διατηρείστε την ιδιωτική σας ζωή. Αυτό θα τον γοητέψει, αλλά ίσως αντιμετωπίσετε λίγο την κτητική ζήλεια του. Πείτε του ότι έχετε ανάγκη να εκφράζεστε ελεύθερα και προσπαθήστε να μετατρέψετε την σκληρότητα του σε συμπαράσταση. Όταν συμφωνείτε είναι δύσκολο να χωρίσετε.

Υδροχόος – Τοξότης

Γενικά, έχετε πολλά κοινά σημεία και το κυριότερο από αυτά είναι η ανάγκη και των δύο για ελευθερία, που όμως ίσως μερικές φορές σας κάνει να χάνεστε, καθώς ψάχνετε σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις. Τελικά, θα ξανασυναντιέστε σε κάποιο κόμβο. Έχετε ανάγκη από τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του Τοξότη. Μην τον κριτικάρετε συχνά. Μοιραστείτε τους φίλους, τα ιδανικά, τα ενδιαφέροντα σας και ταξίδεψτε μαζί του!

Υδρχόος – Αιγόκερως

Αν και ο συντηρητισμός του συγκρούεται με την αγάπη σας για αλλαγή, χρειάζεστε ο ένας τον άλλον. Ο Αιγόκερως χρειάζεται τον αυθόρμητο ενθουσιασμό και τις ιδέες σας, κι εσείς την πρακτικότητα και τις συμβουλές του. Φοβάται τον πολύ κόσμο και τον ενοχλεί η έλλειψη ενδιαφέροντος από μέρους σας. Δείξτε του το ενδιαφέρον σας και θα ενσαρκώσει τις φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας. Δεχτείτε τη βοήθεια και την ειλικρινή γνώμη του, όσο και αν σας πληγώσει και να του μιλάτε πολύ!

Υδροχόος – Υδροχόος

Μια σχέση ιδιόρρυθμη, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό για την ελευθερία του άλλου. Υπάρχει όμως κίνδυνος να βρίσκεστε συνεχώς μακριά ο ένας από τον άλλον. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς φίλους, κοινούς στόχους. Θα νιώσετε πολύ όμορφα.

Υδροχόος – Ιχθύς

Μια αρκετά ικανοποιητική σχέση που όμως ίσως απαιτεί θυσίες από μέρους σας. Ο Ιχθύς θα σας ενθουσιάσει με τον αλτρουισμό και τα ιδανικά του, έχει όμως ανάγκη από το συναίσθημα και το ρομαντισμό. Καλό είναι να εκδηλώνεστε ακόμα λίγο περισσότερο και να ασχολείστε μαζί του. Θυσιάστε λίγη από την πολύτιμη ελευθερία σας και εκτιμήστε τη δικιά του προσφορά. Αξίζει τον κόπο!

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη